Nikon D5500 - fedt med berøringsfølsom skærmNikons nye digitale spejlreflekskamera D5500 med indbygget Wi-Fi, er det første kamera i DX-format med roterbar, berøringsfølsom vippeskærm. 

Kameraet er let, kompakt og forsynet med et kraftigt greb, som gør, at det ligger stabilt i hånden. Med den 8.1 centimeter store berøringsskærm er det let at styre kameraet. Benyt fingrene til at zoome, fokusere, ændre ISO-værdi samt blænde og lukkertid eller til at skifte fokuspunkt. 

Takket være den store sensor giver D5500 dig skarpe og detaljerige billeder selv i svagt lys. Du kan optage video i fuld HD-kvalitet, og med kontinuerlig optagelse på 5 billeder i sekundet kan du fange hurtige og bevægelige motiver. 

Med indbygget Wi-Fi behøver du blot trykke på en knap for omgående at overføre dine billeder fra kameraet til en mobiltelefon eller tablet, hvorfra du derpå kan dele billederne på sociale netværk. 

Henter du den gratis app Nikon Wireless Mobile Utility (WMU) til sin mobiltelefon, kan du også tage gruppebilleder eller selfies, hvor du selv er med.
0