Nikon D4S kåret til "European Professional D-SLR Camera 2014-2015"Nikon har vundet den prestigefulde EISA-pris i kategorien "European Professional D-SLR Camera 2014-2015" for topmodellen Nikon D4S.Det er dermed lykkedes at videreføre succesen ved dette års TIPA-prisuddeling (Technical Image Press Association), hvor Nikon vandt hele fire priser, heriblandt "Best D-SLR Professional", ligeledes for Nikon D4S.
"D4S er flagskibet i vores DSLR-serie og kronen på det udviklingsarbejde, der udføres hos Nikon," siger Dirk Jasper, Product Manager hos Nikon Europe. "Kameraet er udviklet med henblik på at levere fremragende billeder lynhurtigt, så brugeren får et forspring i forhold til andre professionelle fotografer, og vi er meget glade for, at det er blevet belønnet med disse EISA- og TIPA-priser."
Hvert år nominerer EISA det bedste udstyr i forskellige kategorier af audiovisuelle produkter, der er lanceret i Europa i de foregående 12 måneder. Organisationen belønner de produkter, der værdsættes af entusiastiske, professionelle brugere, som sætter pris på høj kvalitet og kreativitetsorienterede funktioner. Priserne uddeles af paneler, der repræsenterer mere end 50 fremtrædende magasiner inden for områderne foto, video, lyd, hjemmebiograf og mobilt elektronisk udstyr fra op mod 20 europæiske lande – www.eisa.eu.

EISA-dommerne sagde: "Nikon D4S blev lanceret to år efter Nikon D4 og ligner muligvis forgængeren meget, men indvendigt byder det på en lang række forbedringer. Den nye EXPEED 4-billedbehandlingsenhed giver mulighed for et imponerende ISO-følsomhedsområde, der strækker sig helt op til ISO 409.600 og fornemme 11 billeder pr. sekund med fokus-tracking. Dertil kommer det forbedrede autofokussystem med 51 punkter og funktionen D-video, som er med til at gøre D4S langt mere alsidig end forgængeren. Samlet set er der efter omfattende tests fra EISA-ekspertteamets side slet ingen tvivl om, at Nikon D4S er en værdig vinder af prisen som "Professional D-SLR Camera of the Year." 
0