PhotoDanica.com på ny e-shop platform med et større varesortiment


Kære kunde og læser,
I 2011 etablerede vi e-butikken - nikonphotoexpert.com, der sammen med bloggen - nikonnyt.dk, hurtigt blev populær blandt Nikon fotografer - både amatører og professionelle. Da e-butikken var specialiseret indenfor Nikon, var Nikon-sortimentet omfattende, hvilket mange kunder værdsatte, da de ellers ikke var i stand til at finde disse Nikon produkter hos de mere traditionelle butikker. 
Hen over sommeren 2013 besluttede vi at udvide e-butikken med flere brands og et større vare sortiment. Dette betød bl.a., at vi skulle skifte e-shop platform og arrangere samarbejde med flere leverandører. Ligeledes var det nødvendigt at skifte navn og logo. PhotoDanica.com var født.
Efter lang tids forberedelse er vi nu klar, og har netop officielt lanceret photodanica.com i det nye design, og med et meget omfattende varesortiment. Lanceringen var planlagt til 2. januar 2014, men teknikken drillede, og lanceringen blev forsinket 1 måned.
Vi vil konstant arbejde med at tilbyde interessant indhold og produkter, som kan hjælpe dig med at dyrke din passion for fotografering. Har du forslag til forbedringer, eller varer, som vi bør fører i sortimentet, så send os en mail.
Vi glæder os byde både eksisterende og nye kunder velkommen hos PhotoDanica.com.
Venlig hilsen
Lars Kirstein

PS: Så får jeg også tid til at skrive oftere på nikonnyt.dk :-)

0