Nikon D4X og Nikon D3300


CES (Consumer Electronic Show) løber af stablen den 7-10. januar 2014. Det vil være helt oplagt for Nikon at præsentere nyt udstyr her.

Som sædvanligt er der mange rygter i omløb, og noget er sandt og det meste forkert. Men skal jeg give et bud, så bør Nikon D3300 med sikkerhed dukke op. Efter at D5200 blev til D5300 i 2013, så er turen kommet til lillebror.

Det er ikke mange år disse modeller for lov til at leve på markedet! Ikke så mærkeligt, at Nikon har svært ved at tjene penge. Konkurrencen er ben hård og med en PLC (Product Life Cycle) på 1-2 år, så er det næsten umuligt at tjene penge. Tænk blot på, at hver ny model skal lanceres og markedsføres, samtidig med at de gamle modeller skal "hjælpes" afsted med store prisnedslag og markedsføringstilskud.

Den helt store nyhed bliver dog hvis der dukker et D4X op. Det er med de professionelle modeller Nikon skal øge sin indtjening, så det er på høje tid, at D4 får en store bror.  Og med Vinter OL på programmet i 2014, så er det oplagt at lancere D4X med en 24MP sensor (uden lavpas filter) samt 6-9 fps. Der kommer sikker snart nogle specifikationer på D3300 og D4X.

Kære læser - jeg ønsker jer alle Godt Nytår - og ser frem til at dele endnu flere Nikon historier, anmeldelser og tips med jer i 2014.

De bedste nytårshilsner
Lars
0