Desværre - Ingen D400 i denne omgang...



Ifølge Nikon Rumors, så vil Nikon snarest lancere to ny DSLR kameraer - nemlig D5300 - en opgradering af D5200 (måske med indbygget Wifi, og et par andre mindre tilføjelser) samt - et D610 - hvilket jo er tæt på min egen forudsigelse - som du kan læse her. Der er mere kommerciel fremtid i at lancere flere full frame entry level DSLR'er fremfor at smide endnu en DX-model på banen (D400).

Nikon Rumors anfører, at denne opgradering primært kommer for at - en gang for alle - at slippe af med "støv på sensor" problematikken, som har forfulgt D600 siden lanceringen. Kun ganske få af de D600 jeg har solgt havde dette problem, og det var fra de første leverancer. Men een ting er at Nikon har løst problemet, og de nuværende D600 ikke længere lider under dette syndrom - noget andet er at slippe af med rygtet.

Jeg gætter desuden på, at D610 vil få flere fokuspunkter og en større spredning af disse.

Men ikke et ord om D400, så de af mine læsere der havde håbet på et D400 i denne omgang, bliver skuffet.

Men heller ikke et ord om et D4X - og det er jeg skuffet over. Men vi har jo set Nikon lancere kameraer i september og så igen senere på samme år. Så måske dukker der et D4X om hen mod årets slutning.
0