Nikon Evangelister

Efter at have stiftet og drevet gruppen Nikon Fotografer på Flickr i mange år, har jeg besluttet at lukke gruppen fordi den ikke længere er aktiv. Der er godt nok 445 medlemmer, men gruppen anvendes kun til at auto-poste billeder. Ingen vil rigtig deltage i konkurrencer eller selv tage initiativ til at bidrage.

Derfor vil jeg hellere være medlem af en lille gruppe med færre men engagerede medlemmer - en slags Fotoklub på nettet for Nikon Evangelister.

Er du Nikon fotograf og dybt fascineret af fotografering samt interesseret i at udvikle dine fotografiske evne, så er dette gruppen for dig. Det er vigtigt, at du er indstillet på at være aktiv med idéer til hvordan denne on-line fotoklub kan udvikle sig til et dynamisk forum, hvor vi taler om kamera teknik, fotoredigering, afvikler fotokonkurrencer etc. Det er vigtigt, at vi går efter kvalitet ved at lægge færre billeder ud, men til gengæld fortæller historien og teknikken bag billedet. Vi kan oprette debatforum hvor vi drøftet en specifik fotogenre eller teknik - f.eks. portræt fotografering og flash fotografering.

Du skal søge om medlemskab. Jeg går efter kvalitet og ikke kvantitet. Følg dette link: http://www.flickr.com/groups/2185803@N24/

Og det fantastiske ved Flickr er, at det nu er muligt at få 1 TERABYTE af lagerkapacitet. Det svarer til 218.000 billeder i en størrelse på 16MB. Vildt.
2