Det er smart - SanDisk Eye-FiHvis du ejer et spejlrefleks kamera, og gerne vil være i stand til at overføre dine billeder trådløst til din computer, iphone, ipad eller anden smart enhed, så er et Eye-Fi SD hukommelseskort lige sagen.

Jeg har testet SanDisk Eye-Fi Wireless Memory Card, og det fungerer fint. Installationen tager ingen tid og du er hurtigt igang med at overføre dine billeder fra kamera (jeg anvendte et D3200 til testen) til din PC eller Mac. Dette foregår via det trådløse netværk. Er du ikke i nærheden af et trådløs netværk, kan du overføre billederne til en iphone eller ipad. Herfra kan du sende dem videre til Facebook eller andre steder, hvor du viser dine pletskud frem. (kræver en mobilforbindelse). Der findes en app til de førende platforme.

Billedet viser det "Eye-Fi Center", der installeres på din computer, når SanDisk Eye-Fi kort læses for første gang på din PC. I pakken medfølger en lille adapter, der gør det muligt at læse SD-kortet via et USB-stik, hvis din PC ikke direkte kan læse et SD-kort. Som I kan se, så stod familien og hunden for skud, da testen stod på :-)Her ser du et snapshot fra min Facebook side, der viser et foto sendt til FB via Eye-Fi SD-kortet.
2