Nikon lancerer Coolpix L610 med 14x zoom


Nikon har netop lanceret COOLPIX L610, som er et brugervenligt og intelligent kompaktkamera. Med en bagbelyst CMOS-sensor på 16 megapixels, videoindspilning i fuld HD, vibrationsreducering (VR) i objektivet og nem autoindstilling med et intelligent AF-system fanger du nemt livets højdepunkter. Et NIKKOR-objektiv med 14x optisk zoom åbner op for nye kreative muligheder og gør COOLPIX L610 til den perfekte ledsager på enhver ferie og andre særlige lejligheder.

- COOLPIX L610 har et kompakt kamerahus med ergonomisk greb, så det ligger sikkert og ubesværet i hænderne. Takket være funktioner som nem autoindstilling, automatisk motivvælger, og et intelligent autofokussystem bliver billedkvaliteten perfekt, siger Thomas Lorenzen, produktspecialist hos Nikon Danmark.Se helheden

COOLPIX L610 der er udstyret med et kraftfuldt NIKKOR-objektiv med 14x optisk zoom (25-350mm), giver præcision og skarpe billeder selv når motivet er langt væk eller på gruppebilleder med mange personer. Samtidig sikrer den bagbelyste CMOS-sensor med 16-megapixel en naturlig farvegengivelse selv ved fotografering i svagt lys, som eksempelvis en middag i stearinlysets skær.

Indstillingen "Let panorama" udvider billedomfanget yderligere til 360° og 180° - billeder. Mens kameraet panorerer vertikalt eller horisontalt, tager CMOS-sensoren en hurtig billedserie, der sammensættes til et smukt panoramabillede.

Nemmere at tage uforglemmelige billeder

COOLPIX L610 er kameraet som klarer alt selv. Vælg blandt 19 motivtyper for at finde den, der passer bedst til situationen, eller brug den nemme autoindstilling, og lad den automatiske motivvælger sørge for den optimale opsætning. Det intelligente autofokussystem vælger automatisk det bedste autofokuspunkt, så billederne bliver skarpe uanset motivet, og uanset hvor i kompositionen motivet er placeret.

Indspil film i fuld HD (1080p) med stereolyd

Nu kan man hurtigt skifte til video i fuld HD med en særskilt knap, der øjeblikkeligt skifter fra stillbilleder til video. Hele zoomomfanget på 14x optisk zoom og autofokus er tilgængelig under optagelsen.

Kreative muligheder i kameraet

Med COOLPIX L610 er det nemt at være kreativ med både billeder og videoer. I hurtig-retoucheringsmenuen kan billeder forbedres direkte i kameraet uden brug af computer. Funktionen har mange forskellige filtereffekter så som Selektiv farve, der konverterer dine billeder til monokrom og tilføjer farver i valgfrie områder af billedet, eller Stjernefilter der tilføjer en stjerneeffekt omkring objekter man gerne vil fremhæve.


COOLPIX L610 fås i farverne: rød, sort og sølv og sælges i butikkerne fra 6. september til en vejledende pris på 1.695 kr.
0