Endnu 2 Nikon D800 leveret

I dag har jeg haft den store fornøjelse, at levere 2 Nikon D800 kameraer til kunder hos NikonPhotoExpert.com. Det fedeste er at se deres glæde markeret i hele ansigtet, når det længe ventet vidunder pakkes ud. En af disse kunder har beskrevet sin købsoplevelse.
”Jeg bestilte i marts 2012 et Nikon D800 samt to objektiver og batterigreb, på Nikonphotoexpert.com.
Jeg havde gennem bestillingsprocessen en god dialog med Lars der ejer og driver Nikonphotoexpert.com. Jeg blev blandt andet gjort opmærksom på et nyt objektiv fra Nikon, som var et langt bedre alternativ end det jeg oprindeligt havde i tankerne.
Havde jeg bestilt hos en større forhandler, er jeg overbevist om at ordren blot var blevet gennemført uden denne uopfordrede rådgivning.
For at være blandt de første til at modtage det helt nye Nikon D800, valgte jeg at forudbetale hele ordren. Gennem min personlige dialog med Lars, og i kraft af den hyppige og passionerede aktivitet på hans blog, var jeg ikke i tvivl om hans og firmaets oprigtighed, hvorfor jeg forudbetalte uden at være nervøs. Jeg endte med at blive en af de første Nikon D800-ejere i Danmark, hvilket jeg kun kan takke Lars for.”
Søren Wrang - www.sorenwrang.dk
0