Nikon D700 forbliver i sortimentet

Ifølge Rob Galbraith - en af de mest anerkendte Nikon eksperter - Artikel af Rob Galbraith, så forbliver Nikon D700 i sortimentet så længe der er en efterspørgsel efter dette kamera. Denne viden har Rob Galbraith fået fra en Senior Produktspecialist hos Nikon USA. Hvorvidt denne beslutning gælder alle lande vides ikke, men hvorfor egentlig ikke, da Nikon D700 fortsat er et fantastisk kamera. Med lanceringen af Nikon D800 med en sensor på 36 MP, har Nikon skabt et hul i sortimentet til et "billigere" FX-kamera.

Sætter vi det lidt på en spids, så kan vi amatør fotografer sagtens klare os med et Nikon D700 kamera, der uden problemer producerer ekseptionel billedkvalitet i A3-størrelse. Jeg gætter på, at prisen på Nikon D700 vil falde så der skabes en logisk prisafstand op til Nikon D800. Måske kommer der også nogle kampagnepakker med Nikon D700?!

Så mit bud er, at Nikon D700 eksisterer så længe vi endnu ikke har afløseren for Nikon D300s på markedet endnu. Det giver nemlig mening, hvis Nikon lancerer Nikon D400 som et "entry level" FX-kamera med f.eks. en 16 MP sensor og samme videospevifikationer som hos Nikon D800. Dette ville blive et af de bedst sælgende kamera for Nikon nogensinde.