Nikon 1 iPad app


Nikon 1 systemet er populært. Efterspørgslen er større end Nikon's egne forventninger. Og som vores egen lille markedsundersøgelse her på Nikon Nyt viste, så overvejer 41% af de som allerede ejer et Nikon kamera, at købe Nikon 1. Ikke overraskende er der også en stor andel - 35% - der siger "nej", hvilket giver en skare af tvivlere på hele 22%. 

Nu har Nikon lanceret en applikation til iPad (og kun til iPad) hvor du kan dykke ned i et stort arsenal af informationer omkring Nikon 1 systemet. Når du starter Nikon 1 app'en mødes du med dette skærmbilled:


Præsentationen af Nikon 1 fylder 18 sider, med mange foto og video eksempler, som du kan forstørre og aktivere. Nogle af disse 18 sider har undersektioner. Det er en elegant og let tilgængelig præsentation af Nikon 1 systemet.

Nikon har lanceret to andre applikationer - Nikon Manual Viewer - og - Nikon iP-PJ Transfer.


Nikon Manual Viewer giver adgang til alle Nikon manualer. Nikon iP-PJ Transfer gør det muligt at overføre informationer fra iOS enheder til Nikon Coolpix S1200pj kamera. Desværre kan disse to app's endnu ikke hentes på den danske version og iTunes.
0