F3 og FM3A på vej til samlingen

Jeg ved det er ved at tage overhånd, men er man først kommet igang med at byde på eBay, så er det faktisk meget spændende. Indenfor de seneste 14 dage har jeg købt to spændende klassiske manuelle Nikon kameraer, som vil pynte flot i samlingen. Begge er i top stand!

F3:
Siden min ungdom har jeg drømt om at eje dette kamera. Og nu er det endelig på vej. Nikon F3 blev introduceret i 1980 - da jeg var 19 år gammel - og udfaset i 2001. Nikon F4 blev introduceret i 1988 og alligevel fortsatte salget af Nikon F3. Der blev solgt 751.000 Nikon F3 i en periode på over 20 år - det er en milepæl og en klart bevis på, at Nikon F3 er noget af det bedst Nikon nogensiden har skabt. Det viste Nikon F3 er kameraet jeg har købt og som I kan se er standen ekseptionel god.


FM3:
Dette er et af de mere sjældne Nikon kameraer, og prisen var derfor også høj. Dette er afløseren til den meget populære Nikon FM2 og egentlig også det sidste SLR kamera fra Nikon (lanceret i 2001 og udfaset i 2006).

You are bidding on an excellent example of the extremely rare Nikon FM3A camera. This auction is for the silver camera body with the standard 50mm f1.8 lens.
Released in 2001 and manufactured in small numbers only for a mere five years, the FM3A continues to mark the very pinnacle of Nikon's mechanical film SLR camera development.
Share |
0