Nikon Store


Nikon har en internetbutik - Nikon Store - hvor det er muligt at købe hele Nikon's sortiment til anbefalede markedspriser. Designet er frisk og giver et godt overblik. Navigationen foregår logisk og man finder hurtigt frem til produkterne. Der er flere steder mulighed for at definere søgekriterier, så udvalget af produkter reduceres. Betalingsmodulet fungerer også hurtigt og godt.

Jeg forsøgte at bestille et AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G og blev overrasket, da jeg så at fragten var sat til 5 kr - det er billigt.

Her er et skærmbillede fra flash sektionen. Lagersituationen ser god ud på alle produkter pånær de professionelle, der alle er "out of stock". Mon der snart kommer et D400 og D800?

Nikon Store anvender de vejledende udsalgspriser inkl. moms og skaber dermed ikke en direkte konkurrence til alle andre on-line Nikon forhandlere, hvor tilbudspriserne er lavere og marginalerne utrolig tynde.

Nikon Nyt er selv klar til at lancere en internetbutik med Nikon udstyr, men jeg overvejer hvilket fokus denne butik skal have, da jeg ikke kan købe 100 styk af et produkt, hvilket er nødvendigt for at kunne konkurrere med de store kæder og deres slagtilbud. Måske er det en idé kun at fokusere på tilbehør til Nikon kameraer - både Nikon brandet og andre mærker!?

Hvis der er nogen af læserne af denne blog der har input til hvad min internetbutik - NikonPhotoExpert.com - skal fokusere på, så giv mig et tip i denne tråd.

PS: nikonphotoexpert.com er endnu ikke åben for handel af selvsamme årsag.

Share |
5