PMA messen ændrer navn til CliQ


PMA (Photo Marketing Association International) organisationen har beslutet at ændre navnet på deres årlige messe fra PMA til CliQ. Årsagen hertil skal findes i den kendsgerning, at branchen ønsker at påvirke de avancerede fotoentusiaster direkte i stedet for forhandlerne.
PMA messen har tidligere primært set fotoforhandlere som sin målgruppe og alle arrangementer på selve messen tog sigte på at øge fotoforhandlernes viden omkring udstyret og salgsprocessen.
Med navneforandring til CliQ skiftes fokus fra fotoforhandlerne (de skal nu nok komme alligevel) til slutbrugeren, der har foto som en lidenskabelig hobby, og er parat på at kaste en del penge efter udstyr og viden.

CliQ messen afholdes fra den 6. - 9. september 2011 i Las Vegas. Dette er en oplagt mulighed for europæiske fotoentusiaster, idet man kan kombinere en rejse til CliQ messen i LasVegas med fototure til Grand Canyon og andre fantastiske områder omkring Las Vegas.

Af spændende events på CliQ messen fremhæves seminarer med kendte fotografer såsom Jasmine Star, Scott Bourne, Tracey Clark og Stacy Pearsall. Der vil også være flere interaktive zoner med fokus på teknologi, tips og teknikker. Det er bl.a. en "Shooting zone", en "Mobile zone", en "Software tutorial zone" etc.

Samtidig skal vi nok forvente, at de store kameraproducenter alle vil lancere flere nyheder på denne messe, som en optagt til de store julesalg.

Share |
0