Nikon lancerer special site Nikon Professional Services


NPS's primære opgave er at yde support til fotografer, der lever af at fotograferer og som udelukkende anvender Nikon udstyr. Besøg NPS her.

Her er teksten fra den officielle pressemeddelelse fra Nikon Danmark, der blev udsendt den 3. december 2010!

Nikon styrker service over for professionelle fotografer
Nikon kan med glæde offentliggøre lanceringen af det nye Nikon Professional Services (NPS) Global webside.  Den nye NPS Global side vil markere Nikons forstærkede indsats over for professionelle fotografer.
NPS er en medlemsorganisation, hvor Nikon tilbyder support og service til professionelle fotografer over hele verden.  I et halvt årti har NPS ikke blot ydet regelmæssigt vedligehold og reparationsservice af professionelle fotografers udstyr, men har også ydet support til dem ved internationale events over hele verden.
Den nye NPS Global side fungerer som en portal, der viderebringer de nyeste informationer for at kunne hjælpe NPS-medlemmer overalt i verden i deres fotografiske aktiviteter. På hjemmesiden kan medlemmer endvidere finde links til regionale NPS sider, hvor man kan finde praktiske lokale informationer, liste over lokale serviceværksteder, som fotografer kan besøge, hvis de har problemer med deres udstyr, mens de er på rejse i udlandet, samt oplysninger om NPS' servicedepoter verden over. Den opdaterede side tilbyder også uddybende information om for eksempel effektive teknikker i brugen af professionelt udstyr.  Alle disse informationer kan også læses af professionelle og avancerede amatørfotografer, der ikke er NPS-medlemmer.
For at styrke sin support- og serviceorganisation vil Nikon fortsat udvide og udvikle indholdet af NPS Global  websiden og tilbyde nye services, der møder professionelle fotografers behov.

Share |
0