Nu sker der snart noget....

Jeg er på sommerferie i øjeblikket, så derfor kan der gå lang tid mellem mine blogindlæg. Dog følger jeg med i diverse Nikon relaterede hjemmesider, forummer og blogs. Der er ingen tvivl om, at der er flere spændende produktlanceringer på vej fra Nikon, som vil blive lanceret på Photokino messen i september.

Det synes nu sikkert, at Nikon følger trop og lancerer et spejlløs kamera udstyret med en billedsensor fra et spejlreflekskamera, hvilket giver mulighed for et mere kompakt design. Det store spørgsmål er, om Nikon vælger at anvende F-bajonet fatningen i dette kamera, så alle eksisterende Nikkor objektiver kan anvendes, eller om Nikon vælger at annoncere en ny serie objektiver kun til det nye kamera. Jeg hælder mest til det sidste, idet dette vil give mere omsætning og ikke kanabilisere så voldsomt på det nuværende spejlrefleks salg. Det nye spejlløse kamera vil helt sikkert også blive udstyret med avancerede metoder til at lægge foto og video på nettet, så kameraet bliver et naturligt medie til at dokumentere sin tilværelse på diverse sociale medier (og tage kampen op mod sammen egenskab hos mobiltelefonerne, men i langt bedre kvalitet).

Nikon vil ganske givet også lancere et par nye spejlrefleks kameraer. Dette har jeg skrevet om tidligere. Rygterne fokuserer på en afløser til D90, idet forhandlere bliver bedt om at returnere nuværende lager af D90'er!

Rygerne peger også på en ny flash, der skal afløse SB-600.

Kommer der en afløser for D700, hvilket jeg er helt sikker på der gør, så står dette øverst på min personlige NAS ønskeseddel :-)

Share
0