Ole Jørgen Liodden skifter til Nikon

Igennem mange år har naturfotografen og Canon ambassadør Ole Jørgen Liodden skrevet om fotografering og anvendelse af Canon udstyr på bloggen - Canon Field Reviews - primært med fokus på naturfotografering.

Efter at Ole Jørgen Liodden havde testet Nikon udstyr - specielt Nikon D3S - blev han så begejstret for resultaterne, at han efterfølgende accepterede at blive Nikon ambassaør og derfor også at sælge alt sit Canon udstyr. I kan sige jer selv, at et skift fra Canon til Nikon er en meget stor beslutning især for kendte og citerede fotografer som Ole Jørgen Liodden. Men sådanne fotografer er også 100% dedikerede til deres arbejde og vil derfor også altid teste og afprøve udstyr, der bedst kan understøtte deres arbejde.

Indenfor fotografering udgør Canon og Nikon to nærmest "religiøse" lejre, der er meget dedikerede til deres kamera brand og løbende forsøger at hverve tilhængere blandt nye amatørfotografer, når de er klar til at tage det afgørende skift fra "point and shoot" kameraer til de mere seriøse digital spejlreflekskameraer samt overbevise etablerede fotografer til at skifte brand, selv om dette sjældent sker på grund af den ofte store investering i objektiver, som man uvilkårlig foretager gennenm sin udvikling som enten amatør eller professionel fotograf.

Så derfor udløser et skift fra Canon til Nikon foretaget af en kendt fotograf også store følelser hos rigtig mange mennesker, der har svært ved at forstå dette "forræderi". Men I Nikon lejren vækker en sådan beslutning - baseret på objektive krav og ønsker til udstyret - glæde og viser, at Nikon med Nikon D3-serien har udviklet et kamera, der giver mange professionelle fotografer nye muligheder for at udfolde deres kreativitet - især ved høje ISO-værdier.

Som en konsekvens af Ole Jørgen Liodden's beslutning om at skifte til Nikon oprettes en ny blog - Nikon Field Reviews - og der vil ikke blive skrevet nye indlæg på den Canon Field Reviews bloggen.
Den nye Nikon Field Reviews blog er dog ikke klar endnu og derfor sendes man fortsat til Canon Field Reviews bloggen, hvor man også kan læse om Ole Jørgen Liodden's beslutning om at skifte fra Canon til Nikon samt se mange foto skudt med Nikon D3S.

0