Nikons D5000 vinder Gold DIWA Award

International gruppe af uafhængige eksperter hædrer det digitale spejlreflekskamera Nikon D5000


Organisationen af brancheeksperter hos Digital Imaging Websites Association (DIWA) gennemgår digitale billedprodukter, hvor der både udføres testning på DIWA-laboratoriet, og DIWA-medlemmer i ni medlemslande evaluerer mere end 200 forskellige kriterier.

Under testning af D5000 var medlemmerne særligt imponerede over brugervenligheden, den praktiske LCD-skærm med variabel vinkel, som giver brugerne mulighed for at tage billeder fra alle vinkler, og muligheden for at optage HD-video – og dertil kommer stillbilleder i den velkendte Nikon-kvalitet.

DIWA-panelet udtalte: “Nikon D5000 skiller sig ud fra de fleste kompakte digitale spejlreflekskameraer takket være den nyskabende billedteknologi og brugervenligheden. Den praktiske LCD-skærm med variabel vinkel giver brugerne mulighed for at optage fra alle vinkler, og Live View-indstillingen giver digital fotografering en ekstra dimension. Nikon D5000 overbeviste DIWA-juryen med den suveræne billedkvalitet, de nyskabende funktioner og brugervenligheden.”

0