Nikon indleder samarbejde med CeWe Color om fotobøger

Nu vil Nikon hjælpe brugerne med fotobøger, så de kan dele deres flotte billeder. Alle, der i dag køber et Nikon-kamera hos en autoriseret forhandler i Danmark, får tilbudt et kursus i at tage billeder kaldet Nikon Schools. Samarbejdet mellem Nikon og fotobogleverandøren CeWe Color betyder, at deltagere på kurserne fra 1. september desuden får et gratis gavekort på 75 kr. til at lave deres egen fotobog online på CeWes hjemmeside.

Det er samarbejdet med Europas førende virksomhed på fotobøger, der har gjort det muligt at tilbyde alle Nikons kunder et gavekort, når de deltager i et kursus. På den måde bliver det nemmere og mere behageligt at dele sine flotte fotos med familie og venner. Man går ganske enkelt ind på cewefotobog.dk, uploader sine billeder, vælger layout og tilføjer tekst mv., bestiller fotobogen, som få dage senere bliver tilsendt med posten.

“Nikon og CeWe Color har begge vundet TIPAs eftertragtede priser, der er et entydigt kvalitetsstempel, som garanterer brugeren et topprodukt. Kursisterne på Nikon Schools vil helt klart få gavn af vores samarbejde,” siger adm. direktør fra CeWe Color, Ané Gyldholm.

For Nikon er det vigtigt at kunne give kunderne den bedste oplevelse: Fra indkøb af kamera og tilbehør til uddannelse af brugere til nu også at dele billeder og minder med familie og venner via fotobøger.

Svend Erik Nørklit, Country Manager hos Nikon i Danmark tilføjer: “Når man køber et Nikon-kamera er det vores opgave, at kunden får mest muligt ud produktet. Derfor er Nikon Schools så eftertragtede. Og med det nye gavekort, som vi giver alle kursisterne, håber vi på, at endnu flere vil deltage i kurserne og dermed få endnu bedre oplevelser med vores kameraer. Vores kunder – fra forbrugere til professionelle fotografer – betyder alt for os. Og når de er glade for vores kameraer og kan bruge de mange avancerede funktioner, er vi sikre på, at de vender tilbage til Nikon, når de vil have et nyt og ofte lidt større kamera.”

Mange entusiaster skifter fra de små kompaktkameraer til deres første spejlreflekskamera, fordi flot fotografi ikke kun er forbeholdt de professionelle mere med de nye teknologier, Nikon udvikler. Nikon lancerede således D3000 for nylig, der er det mest avancerede spejlreflekskamera for begyndere i sin prisklasse.

Fotointeresserede kan tilmelde sig Nikons fotokurser på nikon.dk og dermed selv få fornøjelsen af at designe deres egen individuelle CeWe FOTOBOG.

Redaktøren: Jeg har da bestemt tænkt mig at teste denne fotobog service. Så "stay tuned" for en anmeldelse af CeWe Fotobog.

0