Nikon viser vejen med lanceringen af D3000

Nikon lancerer det hidtil enkleste og mest tilgængelige digitale spejlreflekskamera D3000.

D3000 er designet til alle dem, der ønsker at tage perfekte billeder uden at skulle bekymre sig om avancerede indstillinger. Du kan vælge mellem en række motivparametre, og så klarer kameraet resten. Den hurtige reaktionstid betyder, at du aldrig kommer til at gå glip af et eneste øjeblik. Autofokussystemet med 11 punkter sikrer, at alle er i fokus, og lysmålersystemet betyder, at du altid opnår de ønskede resultater.

“D3000 afliver myten om, at digitale spejlreflekskameraer er komplicerede, og gør det nemmere end nogensinde at tage flotte billeder. Du kan koncentrere dig om at have det sjovt med at tage billederne, og så hjælper Guide-indstillingen dig med at få de bedste resultater uden besvær,” fortæller Thomas Lorenzen, Product Specialist hos Nikon i Danmark.

Flotte billeder – helt automatisk
Sensoren med 10,2 megapixels, det effektive EXPEED-billedbehandlingssystem og de suveræne NIKKOR-objektiver sikrer flotte billeder uanset omgivelserne og uanset motivet. Det omfattende lysmålersystem, ISO 1600, måler lysfølsomheden og med den indbyggede pop-up-flash, kan du også tage billeder på steder med dårlig belysning.

En hjælpende hånd
Hvis du er nybegynder inden for digitale spejlreflekskameraer, hjælper Guide-indstillingen dig med at udnytte mulighederne, som digitale spejlreflekskameraer byder på. Funktionen hjælper dig med at indstille kameraet korrekt og viser dig, hvordan du opnår de bedste billeder. Hvad enten du gerne vil lære mere om at fotografere eller hellere vil koncentrere dig om motivet, er D3000 et meget brugervenligt og enkelt alternativ.

3" LCD-skærm
Med den 3" store LCD-skærm kan du dele billeder med familie og venner, og det er nemt at retouchere billederne direkte fra kameraet. Menuerne i den grafiske brugergrænseflade er større og nemmere at bruge, da menuen er opbygget af ikoner i stedet for tekst. De mange spændende billedbehandlingsfunktioner i kameraet betyder, at du for alvor kan være kreativ med dit nye kamera.

Når som helst og hvor som helst
Uanset hvad du laver, og uanset hvor du befinder dig, er D3000 et godt alternativ til såvel familiebegivenheder som udflugter. Kameraets omfattende teknologi og robuste ydre er klar til at håndtere alle de opgaver, du måtte udsætte det for i din fritid. Det eksklusive system til støvreduktion med luftregulering minimerer forstyrrelser fra støv på billedsensoren, og den kompakte størrelse og minimale vægt – for både kamerahuset og objektivet betyder, at D3000 er yderst velegnet til at have med på farten.

D3000 kommer i et stilfuldt og diskret design af høj ergonomisk standard, så kameraet føles naturligt i hånden og er let at betjene. Udover brugervenligheden er D3000 designet med en hurtig reaktionstid for øje, og den korte opstartstid og udløserforsinkelse betyder, at du kan indfange billedet nærmest øjeblikkeligt. Desuden kan D3000 optage tre billeder pr. sekund, så man også kan indfange hurtige bevægelser.

Pris og tilgængelighed
D3000 er i handlen fra 28. august 2009. D3000 kit (D3000 / 18-55VR) koster 4.395 kr. i vejledende udsalgspris inkl. moms.

Links til test og anmeldelse af Nikon D3000:
Nikon Danmark's hjemmeside

0