Nye version af Nikon Transfer og Nikon ViewNX

Nikon har i Europa frigivet nye versioner af workflow programmerne Nikon Transfer og Nikon ViewNX. Disse version er endnu ikke frigivet i USA og via deres internationale hjemmeside! Der er foretaget 4 større opdatering i version 1.4.0 af Nikon Transfer og hele 26 større opdateringer i version 1.3.0 af Nikon ViewNX.

Nikon Transfer er et softwareprogram, der giver brugeren en enkel metode til at overføre billeder, der er taget med et Nikon-digitalkamera, eller fra en kortlæser til en computer. Nikon Transfer gør det muligt at oprette sikkerhedskopier af billederne og indlejre information om f.eks. copyright i billeddataene under overførslen.

ViewNX er en billedbrowser, der uden problemer fungerer sammen med Nikon Transfer og gør det nemt at organisere dine billeder og dele dem med andre. Den indeholder funktioner til at sortere billeder ved at klassificere dem, ændre deres størrelse, oprette animerede lysbilledshows og udskrive alt lige fra en indeksside med thumbnail-billeder til et helsidesbillede.

Hent Nikon Transfer 1.4.0 til Windows her.

Hent Nikon Transfer 1.4.0 til Macintosh her.

Hent Nikon ViewNX 1.3.0 til Windows her.

Hent Nikon ViewNX 1.3.0 til Macintosh her.

2