Nikon Photo Contest International 2008-2009


En af verdens mest anerkendte fotokonkurrencer indbyder nu til den 32. udgave. Bidrag til den 32. Nikon Photo Contest International kan indsendes i perioden fra 1. september til 30. november 2008.

Nikon Photo Contest International har været afholdt siden 1969. Formålet er at give amatører som professionelle fotografer en mulighed for at berige fotokulturen via nogle spændende temaer. Som I kan se, ved at gå til den officielle hjemmeside for konkurrencen, så er det nogle meget flotte bidrag der udvælges hvert år. Vi kan alle deltage men konkurrence er hård, som bidrag fra de forrige års slutrundedeltager viser.

Siden starten af denne verdensomspændende fotokonkurrence er der indsendt 1.270.000 fotografier fra 306.000 fotografer. Sidste år blev der indsendt over 47.000 fotografier fra mere end 16.000 fotografer fra 135 forskellige lande.

Dette års tema er: "At the heart of the image"
"At the heart of the image" er ikke alene brand udsagnet fra Nikon Imaging Company, men det er også temaet for dette års konkurrence. Nikon har udvalgt to kategorier, der skulle give rig mulighed for at alle kan bidrage med deres helt egen fortolkning af dette brand udsagn.

Kategorierne er:
A) Fri fortolkning: Udtryk der helt uden begrænsninger, blot motivet har rørt dig dybt.
B) My Planet: Viser os din verden - uanset om dette involverer noget om miljøet, scener fra din dgligdag eller ting der udløser en indre passion.

Læs om konkurrencen her.

Den officielle hjemmeside.0